Субота, 20.04.2024, 06:48
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 29 » 28 березня 2012 року в Великомихайлівському районі проведено методичну сесію
17:00
28 березня 2012 року в Великомихайлівському районі проведено методичну сесію

28 березня 2012 року методистами районного методичного кабінету відділу освіти Великомихайлівської районної державної адміністрації на базі В.Михайлівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» проведено  методичну сесію, в рамках якої відбувся Ярмарок педагогічних ідей і технологій, творчі звіти вчителів, що атестуються, районні методичні об’єднання вчителів-предметників. 

Майстер-клас  для  молодих  колег провели методист РМК Сахно Г.І. та досвідченні вчителі української мови Хоптова О.І. і Чумаченко Л.В.  з проблеми «Формування мовленнєво-комунікативних умінь учнів в процесі вивчення української мови та літератури». Під час теоретичного і практичного блоку вчителі акцентували увагу на формування комунікативних умінь на уроках розвитку мовлення з використанням ІКТ. 

Тема засідання РМО вчителів математики: "Професійна компетентність вчителя як необхідна умова ефективності процесу навчання", також було розглянуто питання ролі вчителя в підготовці учнів до ДПА та ЗНО з математики. 

Питання "Особистість вчителя історії та правознавства у розвитку креативних здібностей учнів" було висвітлено вчителем Цебриківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Дремлюгою О.А. на засіданні РМО вчителів історії. 

В ході засідання  районного методичного об’єднання методистом РМК з початкової освіти Васильєвою О.В. до відома вчителів 4 класу було доведено наказ управління освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації №117-ОД від 7 березня 2012 року «Про участь у Всеукраїнській акції «Дай руку, першокласнику!», з метою створення сприятливих умов для навчання шестирічок в провадженні нового Державного стандарту початкової загальної освіти. 








Переглядів: 607 | Додав: zavrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка