П`ятниця, 26.04.2024, 01:36
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 1 » 25 лютого – 145 років від дня народження Лесі Українки
14:36
25 лютого – 145 років від дня народження Лесі Українки

         25 лютого – 145 років від дня народження Лесі Українки

(Лариси Петрівни Косач-Квітки) видатної української письменниці, поетеси, перекладача 

 

 В загальноосвітніх навчальних закладах району відзначили ювілей відомої поетеси та великої українки святковими заходами. Особливо цікаво провели літературні читання під назвою "Талант - то Божа іскра» в Новоборисівській ЗОШ І-ІІІ ст.

 

 У заході взяли участь учні 5-11 класів. У святково прибраній залі лунали як невмирущі поезії Дочки Прометея,так і власні твори школярів. Поетичний каскад перемежовувався переглядом  відеороликів про  життя поетеси,прослуховуванням та виконанням пісень на слова Лесі Українки. Піднесений настрій,жваве обговорення свідчили про те ,що поетичне слово Волинської Мавки глибоко запало в душу кожного із присутніх . Урочисті читання завершилися переглядом презентації  ,що розкривала невідомі факти біографії поетеси.

  

 Також активною була участь школярів Великомихайлівської ЗОШ I-III ст. №2, Новоборисівської ЗОШ та Великомихайлівського НВК у І Всеукраїнському (ХІІ Всекримському) конкурсі учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-слиж «Змагаймося за нове життя!», присвяченого життєвій діяльності та творчості Лесі Українки в номінаціях: «декламація», «інсценізація», «твір»,  «аудіовізуальний твір», «малюнок», «вокал».

              Переможцем обласного конкурсу в номінації «Декламація»  стала Радько Анна , юна учасниця з Великомихайлівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2.

Переглядів: 422 | Додав: dan_ksusha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка