Четвер, 25.04.2024, 13:32
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 27

20 жовтня 2016 року на базі Новоборисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів хімії та біології.

Значна увага на уроках приділяється  інтерактивним  методам  навчання -  це методи такої взаємодії вчителя і учня, коли учні є суб'єктом навчального процесу, а викладач виконує консультаційну, стимулюючу та наглядово-коригувальну функцію. І одним з напрямків такої  діяльності є проектна  або метод проектів. Саме тому було обрано тему семінару «Проектна діяльність на уроках природничого циклу».

На початку семінару методист РМК Смольська К.М. ознайомила присутніх з планом роботи, обговорила з учасниками семінару етапи організації проекту, роль вчителя в проектній діяльності. Присутні також дали відповідь на запитання: що дає метод проектів вчителю і  що дає метод проектів тим, що навчаються?

... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: dan_ksusha | Дата: 27.10.2016 | Коментарі (0)

Відбулися засідання районних методичних об’єднань учителів

26 жовтня 2016 року на базі Новоборисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли засідання РМО вчителів. Учасниками засідань розглянуто та обговорено актуальні питання щодо організації навчально-виховного процесу та методики викладання навчальних дисциплін.

У ході обговорення особлива увага зверталася на підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання, проаналізовано результати І етапу і підготовку до ІІ етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад та конкурсів, розглянуто важливі аспекти структури плану роботи РМО вчителів. Для оптимізації роботи із зазначених питань проведено обмін досвідом ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: zavrmk | Дата: 27.10.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка