Четвер, 28.03.2024, 18:10
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 11

9 – 10 березня 2016 року у Великокомарівській ЗОШ І – ІІІ ст. відбулися дні вшанування славетного сина українського народу Т. Г. Шевченка.      

Бібліотекар школи репрезентувала увазі школярів книжкову виставку, присвячену  202-річчю від дня народження  та 155 – річчю від дня смерті Т.Шевченка, де Т. М. Кур’янова  ознайомила читачів з новинками книг, а також провела екскурсію до куточка під назвою ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: dan_ksusha | Дата: 11.03.2016 | Коментарі (0)

    2 березня 2016 року на базі Першотравневої ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів української мови та літератури «Формування культури усного й писемного мовлення на уроках української мови», який провела Сахно Галина Іванівна, методист РМК відділу освіти Великомихайлівської райдержадміністрації . Культура мовлення як складова загальної культури є одним із найважливіших показників цивілізованості суспільства.       Державна національна програма "Освіта" (Україна ХХІ століття) одним із пріоритетних напрямів перебудови школи вважає "формування мовленнєвої культури в оволодінні рідною (українською мовою), тому Галина Іванівна у своєму виступі  зазначила, що піднесення культури усного і писемного мовлення  є однією з найактуальніших проблем, що постає перед школою. Методист РМК  теоретично обґрунтувала систему роботи вчителя над підвищенням рівня культури усного і писемного мовлення ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: dan_ksusha | Дата: 11.03.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка