Четвер, 25.04.2024, 12:12
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 07

Настали важкі часи для нашої держави.  Десятки тисяч патріотів нашої неньки - України знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої країни.

 І от солдати 28 механізованої бригади передали прапор з їхніми підписами, який , як естафета, переходить від школи до школи.  Цього тижня школярі Кіровської ЗОШ І-ІІ ступенів отримали цю святиню як символ мужності та незламності українського народу.

Протягом тижня у школі була проведена загальношкільна лінійка, на якій педагог-організатор Хоменко А.В. розповіла учням про прапор та  історію виникнення 28 механізованої бригади та участь українських патріотів  у боях на сході України.  Хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв, які загинули в АТО.

... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: dan_ksusha | Дата: 07.04.2015 | Коментарі (0)

                «Ми разом – ми не переможні»

            В Мигаєвській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено урок мужності в 3 класі, який провела класний керівник Стегар Надія Григорівна. Вчитель поглибила знання учнів про нашу державу – Україну, ознайомила їх з державними символами, виховувала школярів на прикладах мужності й звитяги захисників  нашої Батьківщини в боротьбі за незалежність і цілісність держави.

            Учні взяли активну участь в бесіді, виявивши при цьому знання державних символів, відомості про територію та населення. Надія Григорівна провела вікторину «Моя Україна», учні біля карти показували кордони нашої держави, знаходили населені ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: dan_ksusha | Дата: 07.04.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка