Середа, 24.04.2024, 14:14
Відділ освіти Великомихайлівської РДА
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 18

    Школі в нових умовах потрібен передусім інтелігентний ( знаючий, розуміючий, культурний) вчитель, що володіє необхідними фаховими знаннями та вміннями, усвідомлює шлях до їх набуття, володіє принципами й методами пізнання теорії й практики своєї педагогічної діяльності. Тільки за таких умов вчитель буде здатний творчо мислити, самостійно орієнтуватися в найрізноманітніших проблемних ситуаціях педагогічної дійсності, критично їх оцінювати й оперативно знаходити шляхи подолання суперечностей, що виникають. Тобто сенсом та метою освіти є постійний розвиток людини та її становлення.

    Саме цьому питанню присвячений семінар , який відбувся 14 березня в районному методичному кабінеті. Вчителі хімії та біології під керівниц ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: cimbal | Дата: 18.03.2013 | Коментарі (0)

В Новопетрівці  вирішили відгуляти Масляну за всіма звичаями та традиціями. Гуляння відбулися  14 березня в  Новопетрівській  школі. Нова, простора, з гарно встеленим подвір’ям, з усміхненими вікнами і завжди широко відчиненими дверима, вона так і припрошує: «Ласкаво просимо!».  Діти, вчителі  та батьки ретельно готувалися до святкування. Та й інші мешканці села не залишилися осторонь. Тож і гуляння вийшли на славу!

Як і годиться, були і співи, і танці, і хороводи, і жарти, і змагання. Певна річ, не забули й про старовинні звичаї. Тож на святі були Зима і Весна, котрі сперечалися за право господарювати надалі. А ще, спалювали опудало Масляної, щоб швидше весна настала. А що вже дітлахам ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: cimbal | Дата: 18.03.2013 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Логін:
Пароль:
Корисні посилання
Україна, Одеська область, смт. Велика Михайлівка